Select category
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Bułka tarta bezglutenowa 400g
Bułka tarta to produkt bezglutenowy, często używany w Polskiej kuchni jako panierka do różnego rodzaju mięs.
Składniki: skrobia pszenna, skrobia kukurydziana, zakwas, cukier, jaja, olej roślinny, guma guar - substancja zagęszczająca, drożdże piekarskie, sól, błonnik pszenny, lecytyna, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych - emulgatory.
Manufacturer: Glutenex
Nutritional value per 100g
Wartość energetyczna: 1651 kJ (391 kcal)
Tłuszcz: 6,3 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 7,4 g
Białko: 1,2 g
Sól: 2 g
Additional Information
Waga produktu: 400 g
Kraj pochodzenia: Polska
Informacja alergiczna: jaja. mleko w proszku, masło(z mleka). Może zawirać orzechy, orzeszki ziemne, soję, sezam.
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie