Makaron bezglutenowy świderki 250g

Makaron bezglutenow świderki to makaron sporządzony z mąki kukurydzianej i ryżowej. Doskonale smakuje w połączeniu ze wszelkiego rodzaju zupami.


Sposób przygotowania: Zagotować wodę, następnie wrzącą wodę lekko osolić, można dodać trochę oleju. Do wrzącej wody wrzucić makaron. Gotować 5-6 minut. Makaron odcedzić i przepłukać zimną wodą.

Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa.

Manufacturer: Bezgluten

Nutritional value per 100g

Wartość energetyczna: 1554 kJ (366 kcal)
Tłuszcz: 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 2,3 g
Białko: 6,6 g
Sól: 0,008 g

Additional Information

Waga produktu: 250 g
Kraj pochodzenia: Polska