Select category
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Fasola adzuki 500g
Fasola adzuki pochodzi z kuchni wschodniej, znana jest przede wszystkim z kuchni japońskiej. W kuchni Zachodu w ciągu ostatnich dekad rozpowszechniła się przede wszystkim wśród wegetarian, jako zastępnik mięsa. W kuchniach Wschodu jest natomiast często składnikiem słodyczy: głównie oblewane słodkim syropem (przypominają wtedy drażetki), lub też przetwarzane na słodką pastę.
Składniki: fasola adzuki.
Manufacturer: Bjos
Additional Information
Waga produktu: 500 g
Kraj pochodzenia: Czechy
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie