Kiełbaski sojowe wędzone 200g

Kiełbaski sojowe wędzone to produkt naturalnie wędzony. Kiełbaski składają się w 100% z surowców roślinnych i są bogatym źródłem białek roślinnych. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Doskonale smakują ze świeżym pieczywem, idelane na śniadanie. Polecane dla wegetarian, wspaniale smakują przyrządzone z bigosem.

Składniki: woda, białko sojowe 11%, olej rzepakowy, białko pszenne, skrobia, aromaty-soja, ekstrakty przypraw, przyprawy, sól, substancja zagęszczająca: karagen, błonnik cytrusowy, barwnik: karmel.

Sposób przyrządzania: Kiełbaski obrać z osłonek, podgrzać w wodzie na patelni lub w kuchence mikrofalowej. Wyrób przeznaczony do spożycia po podgrzaniu.

Producent: Polsoja

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna:  758 kJ (182 kcal)
Białko: 17,9 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 1,4 g
Tłuszcz: 10,1 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0,9 g
Błonnik: 0,7 g
Sól: 1,7 g


Dodatkowe informacje

Waga produktu: 200g
Informacja alergiczna: białko sojowe, białko pszenne.