Wybierz kategorię
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Kiełbaski sojowe o smaku wędzonym 200g
Kiełbaski sojowe wędzone to produkt naturalnie wędzony. Kiełbaski składają się w 100% z surowców roślinnych i są bogatym źródłem białek roślinnych. Można spożywać zarówno na zimno, jak i na gorąco – zawsze po zdjęciu osłonki! Znakomicie nadają się do podgrzewania w wodzie, smażenia na patelni, pieczenia na grillu lub w piekarniku. Nie zawierają konserwantów i cholesterolu. Doskonale smakują ze świeżym pieczywem, idelane na śniadanie. Polecane dla wegetarian, wspaniale smakują przyrządzone z bigosem.
Składniki: woda, izolowane białko sojowe 10,8%, olej rzepakowy, białko pszenne (gluten) 7,2%, skrobia kukurydziana modyfikowana, sól, aromaty, przyprawy, warzywa suszone (czosnek, cebula), substancja zagęszczająca: karagen ekstrakt słodowy jęczmienny, barwniki: telnki i wodorotlenki żelaza, ekstrakty przyprawm aromat dymu wędzarniczego.
Sposób przyrządzania: Kiełbaski podgrzać w wodzie, na patelni lub w kuchence mikrofalowej. Przechowywać w temperaturze 1-7'C. Należy spożyć w ciągu 48 godzin po otwarciu.
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna: 758 kJ (182 kcal)
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0,9 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 18 g
Sól: 1,9 g
Dodatkowe informacje
Waga produktu: 200 g
Informacja alergiczna: białko sojowe, białko pszenne (gluten), ekstrakt słodowy jęczmienny., może zawierać gorczycę i sezam,