Makaron kukurydziany z ryżem Spagetti bez glutenu 250g

Makaron kukurydziany z ryżem rurka to produkt bezglutenowy, o ładnej żółtej barwie. Makaron jest bogaty w witaminy A, B, E oraz błonnik. Zawiera również potas i magnez. Ma delikatny smak, dobrze smakuje w połączeniu z warzywami i sosami. 

Makaron nie zawiera cholesterolu oraz jajek, więc jest polecany dla osób, które mają problemy z wysokim stężeniem cholesterolu we krwi. 

Składniki: woda., mąka z kukurydzy mąka z ryżu

Sposób przygotowania: Na 100g makaronu należy dać 1l wody. Zagotować ją i dodać makaron. Gotować 10-12 min. Smacznego!

Producent: Italmex

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 1457 kJ (343 kcal)
Węglowodany: 79 g
Białko: 5.4 g
Błonnik: 0 g
Sól: 0 g
Tłuszcz: 0.6 g

Dodatkowe informacje

waga produktu: 250 g