Makaron Eko z zielonego groszku świderek 250g

Makaron z zielonego groszku świderek doskonale się sprawdzi jako składnik sałatek, dań zapiekanych, potraw kuchni wegańskiej i wegetariańskiej. 

Składniki: Mąka z groszku zielonego

Sposób przygotowania: Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

Producent: Bartolini

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 1459 kJ (345 kcal)
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 22 g
Sól: 0,01 g

Dodatkowe informacje

Waga produktu: 250 g
Kraj pochodzenia: Polska
Informacja alergiczna: Produkt może zawierać jaja i gluten.