Makaron pszenny wstążka pełnoziarnisty 250g

Makaron pszenny, pełnoziarnisty. Bardzo dobrze sprawdza się jako dodatek do tradycyjnych polskich zup lub do dań kuchni włoskiej.

Sposób gotowania: zagotować nie mniej jak 2 litry wody, wrzątek osolić, wsypać makaron i delikatnie mieszając gotować 4-5 minut. Odcedzić i przelać zimną wodą.

Składniki: mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850, woda.

Producent: Reno

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 1380 kJ (327 kcal)
Tłuszcz: 1,8 g
Węglowodany: 59,5 g
Białko: 11,4 g

Dodatkowe informacje

Waga produktu: 250g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie
Informacja alergenna: Zawiera gluten, może zawierać śladowe ilości jaj.