Wybierz kategorię
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Makaron kukurydziany z quinoa spaghetti
Quinoa- komosa ryżowa uprawiana jest od tysiącleci w Ameryce Południowej. Nazywana jest nawet „złotem Inków”. Quinoa to bogate źródło białka, błonnika pokarmowego i witamin z grupy B. Zawiera też kwas foliowy i wiele składników mineralnych, takich jak żelazo, magnez, potas, cynk i fosfor. Makaron doskonale smakuje z gulaszem mięsnym i warzywnym lub gotowym sosem pomidorowym.
Składniki: mąka kukurydziana, mąka z komosy ryżowej (quinoa), woda.
Producent: Italmex
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna: 1495 kJ (357 kcal)
Białko: 7,0 g
Węglowodany: 80,0 g
Tłuszcz: 0,8 g
Dodatkowe informacje
Waga produktu: 250g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie