Danie Wegańskie Chilli con Pinto z fasolą Pinto 440g

Chilli con Pinto z fasolą Pinto to połączenie ciecierzycy z fasolą Pinto w pysznym sosie pomidorowym.
Gotowe danie wegańskie to pożywana i smaczna potrawa. Dostarczy dużą dawkę energii i ciekawe doznania smakowe dzięki zawartości oregano, natki pietruszki, kminku, rozmarynu oraz papryki. Zaleca się przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 72 godziny.

Składniki: pulpa pomidorowa 34%, woda, ciecierzyca gotowana 11%, fasola pinto 12%, cebula 9,5%, seler 9%, marchew 6,7%, olej rzepakowy, sól, skrobia modyfikowana, czosnek, papryka słodka w proszku, natka pietruszki, papryka wędzona, oregano, rozmaryn, kminek, pieprz, liść laurowy.

-9%
Producent: Vegaup

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 207 kJ (50 kcal)
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 4,9 g
w tym cukry: 1,5 g
Błonnik: 2 g
Białko: 1,9 g
Sól: 0,9 g

Dodatkowe informacje

Waga produktu: 440 g
Kraj pochodzenia: Polska
Informacja alergiczna: zawiera seler 9%