Granulat sojowy 200g

Granulat sprawdza się do przyrządzania gulaszy, kotletów, potraw wegetariański i wegańskich. Doskonale wchłania sól i przyprawy, a więc stanowi doskonałą bazę pod zastępniki dań mięsnych. Znajdzie zastosowanie w kuchni jako składnik farszu do pierogów lub gołąbków, można zrobić z niego klopsy np: do spagetti, można zagęścić nim zupy, a także można go zblendować na pasztet lub pastę.

Doskonały produkt z soi dla wegan i wegetarian.  

Przechowywać w suchym miejscu.

Składniki: granulat sojowy

Producent: Bjos

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 1164 kJ (278 kcal)
Białko: 50,0 g
Węglowodany: 30,0 g
Tłuszcz: 1,50 g 

Dodatkowe informacje

Waga produktu: 200 g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie
Informacja alergiczna: zawiera soje