Wybierz kategorię
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Mąka z tapioki 400g
Tapioka powstaje ze skrobi manioku. Zawiera bardzo dużo lekkostrawnych węglowodanów i niewiele białka. Jest pozbawiona smaku i nie powoduje alergii. Stanowi ważny składnik diety bezglutenowej i niskobiałkowej. Tapioki w postaci mąki używa się jako zagęszczacza do sosów, musu owocowego czy lukrów.
Składniki: tapioka, woda.
Producent: Merre
Wartość odżywcza na 100g
Wartość energetyczna: 1479 kJ (348 kcal)
Tłuszcze: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe: 0 g
Węglowodany: 87 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0,03 g
Dodatkowe informacje
Waga produktu: 400g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie