Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku 200g

Koncentrat ciasta drożdżowego znajdzie swoje zastosowanie w przygotowaniu ciast drożdżowych, drożdżówek, pączków, ciasteczek, placków oraz świątecznych wypieków. Koncentrat ciasta drożdżowego jest produktem bezglutenowym. 

Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól. Może zwierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.

Producent: Celiko

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 1507 kJ ( 360 kcal)
Tłuszcz: 0,6 g
w tym kwasy tł. nasycone: 0, 2 g
Węglowodany: 83 g
w tym cukry: 5 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,25 g

Dodatkowe informacje

Waga produktu: 200 g
Kraj pochodzenia: Polska
Informacja alergiczna: Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.