Mieszanka 18-tka pikantna 100g

Klasyczna mieszanka dr Kaldysz stosowana przede wszystkim do dań mięsnych. Ma też wiele innych zastosowań, jak kanapki, zupy, sałatki, pizza, spaghetti, zapiekanki, a także kurczaki, schabowe, szaszłyki, sznycle, steki, gulasz.

Składniki: papryka ostra, majeranek, ziele angielskie, pieprz naturalny, kolendra, cebula suszona, tymianek, czosnek suszony, rozmaryn, hyzop, gałka muszkatołowa, bazylia wonna, imbir, goździki, liść laurowy, gorczyca, pietruszka, lubczyk, sól warzona, glukoza.

Sposób użycia: Mięso przeznaczone do pieczenia posypać obficie przyprawą i odstawić. Po kilku minutach opiekać na grillu lub patelni. Szcególny efekt smakowy uzyskuje się smarując ięso pikatną osiemnastka z olejem (1:2)

Producent: Kaldysz

Dodatkowe informacje

Opakowanie zbiorcze: 10 szt.
Waga produktu: 100 g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie