Wybierz kategorię
- Produkty sojowe
- Pasty, pasztety, masła orzechowe
- Napoje zbożowe
- Bakalie
- Słodycze i przekąski
- Ziarna
- Nasiona do kiełkowania
- Produkty zbożowe
- Barszcze, żury
- Soki
- Syropy
- Przetwory owocowe
- Przetwory warzywne
- Przyprawy
- Produkty bezcukrowe
- Produkty bezglutenowe
- Produkty pszczele
- Wody lecznicze i mineralne
- Herbaty i kawy
- Oleje
- Octy
- Produkty mogące wspomagać leczenie
- Pozostałe produkty
- Batony
- Napoje
Cukier kokosowy 250g
Cukier kokosowy to doskonała alternatywa dla cukru białego. Cukier ten uzyskiwany jest ze słodkiej wydzieliny palm kokosowych. Cukier kokosowy jest wszechstronnie wykorzystywany w przemyśle spożywczym, m.in. do: wypieków, wyrobów cukierniczych, z powodzeniem zastąpi cukier trzcinowy. Ma wyjątkowy smak i aromat. Bogaty w wiele składników odżywczych, takich jak: potas, cynk, magnez i żelazo. Zawiera również cenne witaminy: C, B1, B2, B3 oraz B6. Zalecane przechowywanie w suchym miejscu.
Składniki: cukier kokosowy
Producent: BJOS
Dodatkowe informacje
Waga produktu: 250 g
Kraj pochodzenia: Indonezja