Syrop z cebuli z imbirem 200g

Syrop z cebuli i imbiru to doskonałe połączenie dwóch składników o właściwościach leczniczych. 
Cebula ze względu na swoje właściwości lecznicze ma szerokie zastosowanie dla naszego organizmu, m.in: zapobiega zakrzepom, nadciśnieniu i obniża poziom cholesterolu. Sprawdza się dobrze w problemach żołądkowych na trawienie i zaparcia. Ma cenne zastosowanie po zakończonej kuracji antybiotykowej. Cebula jest bogata w dużą ilość witaminy C. Imbir to podstawowy dodatek do potraw i bardzo skuteczne lekarstwo na przeziębienie. Posiada także wiele właściwośći leczniczych, m.in: ma zbawienne działanie dla naszego żołądka, ułatwia trawienie. Natomiast olejek zawarty w kłączu pobudza wydzielanie śliny i soku żołądkowego, działa żółciopędnie i rozkurczowo, leczy wzdęcia. Dodatkowo imbir łagodzi mdłości oraz wzmaga apetyt. Łączna zawartość cukru 58 g / 100 g produktu. Przechowywać w suchym i chodnym miejscu.  Po otwarciu przechowywać w temp. ok. +4°C. 

Składniki: cebula 50%, cukier, imbir 3%.W trakcie przechowywanie możliwe wytrącenie naturalnego osadu. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp ok. 4 stopni Celsjusza. 

Producent: Fungopol

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 710 kJ  (170 kcal)
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 41,0 g
w tym cukry: 35,0 g
Białko:<0,5 g
Sól:<0,1g

Dodatkowe informacje

Opakowanie zbiorcze: 6 szt.
Waga produktu: 200g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie