Bio jarzębina do herbaty 200g

Owoce jarzębiny są zasobne w witaminę C na równi z cytryną. To doskonały dodatek do herbaty i innych napojów. Można podawać je do ciast i deserów. Jarzębina jest przyjazna dla naszej wątroby, ponieważ obniża, poziom ciał tłuszczowych i ma działanie żółciopędne.

Składniki: owoc jarzębiny 70%, cukier 30%.

Producent: Fungopol

Wartość odżywcza na 100g

Wartość energetyczna: 879 kJ  (207 kcal)
Tłuszcz: <0,2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 51,3 g
w tym cukry: 38,4 g
Białko: 0,4 g
Sól: <0,01 g

Dodatkowe informacje

Opakowanie zbiorcze: 6 szt.
Waga produktu: 200g
Uwagi: produkt sprzedawany również detalicznie